Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες η Κ19 του ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό

Η Κ19 του ΟΦΗ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κλείσουν τους χώρους στον άξονα και τον ΟΦΗ να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 5’ με τον Σίνα να προλαβαίνει τον Θεοδοσουλάκη προτού πλασάρει.

Η συνέχεια του ημιχρόνου ανήκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος απείλησε με μακρινό σουτ του Κ. Κωστούλα στο 12’, ενώ λίγο αργότερα είχε σημαντική ευκαιρία και με τον Καρανάτσιο.

ADVERTISING

Στο 23’ ο Καρανάτσιος έκανε σέντρα από δεξιά, ο Τανούλης με κεφάλια έδωσε έτοιμο γκολ στον Λώλη και εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 πετυχαίνοντας το παρθενικό του τέρμα με την ερυθρόλευκη φανέλα

Δυο λεπτά αργότερα ο Κουτεντάκης έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Στο 38′, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ η μπάλα έφτασε στον Θεοδοσουλάκη, ο οποίος σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο νεαρός επιθετικός υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, με το 1-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρία να κάνει το 2-0, όμως η κεφάλια του Λώλη μετά από σέντρα του Καρανάτσιου πέρασε άουτ.

ADVERTISING

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ο ΟΦΗ πήρε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε για την ισοφάριση. Στο 70′ ο Θεοδοσουλάκης μπήκε στην περιοχή, όμως ο Sina τον πρόλαβε πριν πλασάρει, ενώ στο 79′ ο Καρανδινός σούταρε από πλάγια θέση εκτός περιοχής, με τον τερματοφύλακα των “ερυθρόλευκων” να έχει απάντηση και το 1-0 να είναι το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Δ. Μαυρογενίδης): Σίνα, Κουτσογούλας, Δάμα, Κ. Κωστούλας (54’ Παναγάκος), Τανούλης, Λιατσικούρας, Καρανάτσιος (83’ Τουφάκης), Μουζακίτης (54’ Μπάκουλας), Λώλης, Πνευμονίδης (69’ Δαρβίρας), Αλαφάκης (83’ Χρήστου).

ADVERTISING

ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης, Σέχου, Μπλίντο, Χνάρης, Ζαχαριουδάκης, Κουτσουπιάς (38’ Καδανδινός), Φαϊτάκης, Πιστικός (73’ Πορτοκαλίδης), Αδαμάκης (86’ Φανουράκης), Κουτεντάκης (86’ Τακάκης), Θεοδοσουλάκης (73’ Σταυρόπουλος).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ