Χωρίς τους τιμωρημένους ο Μοχός – «Μονόδρομος η νίκη»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Μοχού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ποσειδώνα το απόγευμα του Σαββάτου. 

Μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΝΟΜ στον Μοχό έχουν στρέψει όλη τους την προσοχή σε ένα κομβικό παιχνίδι όπως είναι αυτό με τον Ποσειδώνα εκτός έδρας.

Ο Αντώνης Λεκάκης προσπάθησε όλη την εβδομάδα να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, ώστε να αφήσουν πίσω τους το κακό διάστημα με τα αρνητικά αποτελέσματα και να κάνουν μια νέα αρχή από το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα.

ADVERTISING

Πλέον έχοντας μπει στην τελική ευθεία και την ομάδα να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία το παιχνίδι του Σαββάτου είναι κομβικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος τεχνικός θα υπολογίζει τους Ποντίκαλη, Χιώτη και Σκουτέλη, οι οποίοι παρότι δεν είναι 100% έτοιμοι θα παίξουν, αφού στον Μοχό το βλέπουν σε ένα ματς δίχως αύριο.

Εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Αλατίκ και Παπουτσάκης.

ADVERTISING

Ο Αντώνης Λεκάκης μίλησε για το παιχνίδι: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το κακό αρνητικό σερί που κουβαλάμε και να κάνουμε μια νέα αρχή από το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα. Για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος για να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Το παιχνίδι σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Ποσειδώνας είναι αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο γύρο, όμως εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να κερδίσουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ