Προπόνηση και… τσίκνισμα στην Επισκοπή

Η Επισκοπή προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ματς της Κυριακής κόντρα στην Προοδευτική, ωστόσο λόγω και της… ημέρας (Τσικνοπέμπτη) βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν από το απαιτητικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα τίμησε τις… παραδόσεις, απολαμβάνοντας πλούσια γεύματα, αφού… τσίκνισε σε εξαιρετικό κλίμα.

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Νικολιδάκης, ενώ άπαντες έστειλαν μήνυμα παραμονής, σε μια ενέργεια σύσφιξης σχέσεων, που μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ADVERTISING

Η σχετική ενημέρωση: «Με τη σημερινή (Πέμπτη 7/3) προπόνηση να πραγματοποιείται στο γήπεδο του Τσεσμέ, η ομάδα μας φρόντισε να συνδυάσει δουλειά και… τσίκινισμα.

Η ημέρα επίτασσε να δουλέψει στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, Γιώργου Κόλτζου κι έπειτα να στήσει μπάρμπεκιου και να τσικνίσει” ακολουθώντας το… “πρωτόκολλο”.

Έτσι λοιπόν, με το βλέμα καρφωμένο στην Κυριακή (10/3, 15.00 “Π. Βαρδινογιάννης”) όπου η ομάδα μας υποδέχεται την Προοδευτική για την 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και την “υποδοχή” των πλούσιων εδεσμάτων, έγινε ένας ιδανικός συνδυασμός προκειμένου παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση να αποσυμφορηθούν από την καθημερινότητα.

ADVERTISING

Επρόκειτο για μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αφήσουν, έστω και για λίγη ώρα, το άγχος, και να δηλώσουν πλέον όλοι ενωμένοι ότι, ο στόχος είναι ενιαίος και δεν πρόκειται να χαθεί.

Σημειωτέον ότι, “παρών” στην ευχάριστη αυτή πρωτοβουλία δήλωσε και ο ίδιος ο πρόεδρος της Επισκοπής μας, Μιχάλης Νικολιδάκης ενώ μαζί του βρισκόταν πάντοτε, ο γενικός διευθύντής του τμήματος, Θωμάς Σβαρνόπουλος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ