Έγινε…παππούς ο Μανώλης Φρουδάκης!

Το καλύτερο «δώρο» ήρθε σήμερα για τον πρώην προπονητή αρκετών ομάδων του Ηρακλείου Μανώλη Φρουδάκη, καθώς η κόρη του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου στις 14:41 το μεσημέρι η κόρη του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

Στην ανάρτησή του ο έμπειρος προπονητής αναφέρει: «Το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο γεγονός σε μια οικογένεια είναι η γέννηση ενός παιδιού είναι ένα δώρο του Θεού είναι η απόδειξη της αγάπης και της δύναμης ενός ζευγαριού Σήμερα είναι μια χαρούμενη μέρα για μένα και την οικογένειά μου Σήμερα 9-3-2021 και ώρα 14:41 έφεραν στην ζωή τα παιδιά μας ο Γιάννης και Βάλια ένα υγιέστατο αγοράκι Να σας ζήσει Βάλια και Γιάννη καλότυχο και ευτυχισμένο στην ζωή του Και μια μαντινάδα από τον παππού Ήρθες και μου ‘φερες χαρές τόσες που να χορτάσω Απού χα χρόνια να τις δω στα χέρια να τις πιάσω».

*Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Grandsport.gr εύχονται στην οικογένεια Φρουδάκη και Μαχλά να τους ζήσει το νέο μέλος!