Κ. Φραντζέσκος: «Θα βρει το δρόμο του ο ΟΦΗ»

Ο Κώστας Φραντζέσκος, μίλησε στην εκπομπή «Τρόικα» του Libero 107,4, όπου μεταξύ άλλων, σχολίασε την πορεία του ΟΦΗ και την κατάσταση που επικρατεί.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, ανέφερε πως είναι άσχημο αυτό που συμβαίνει στον ΟΦΗ, καθώς είναι μία ιστορική ομάδα, όμως εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα θα τα καταφέρει στο τέλος, να σωθεί.

Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα για να πατήσει στις βάσεις της, θα πρέπει να σταθεροποιηθεί, φέροντας ως παράδειγμα την συμμετοχή του στην Ευρώπη πριν μερικούς μήνες και την παραμονή της σωτηρία την τελευταία στιγμή, στον αγώνα με τον Πλατανιά, πριν από δύο χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον ΟΦΗ: «Είναι άσχημο για τον ΟΦΗ, γιατί ο ΟΦΗ είναι μία ιστορική ομάδα, ένας μεγάλος σύλλογος. Ο ΟΦΗ περνάει την πιο κρίσιμη στιγμή ξανά, για άλλη μία φορά. Εννέα συνεχόμενες ήττες είναι πάρα πολλές και δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Από εκεί και μετά, θα βρει το δρόμο του και μέχρι το τέλος θα πάνε καλά τα πράγματα. Οι ομάδες κτίζονται, ο ΟΦΗ πέρυσι βγήκε Ευρώπη, πριν δύο χρόνια παραλίγο να πέσει, φέτος κινδυνεύει πάλι να πέσει. Αυτό το πράγμα πρέπει να σταθεροποιηθεί για να πεις πως «ναι, είμαι μία ομάδα και πατάω στις βάσεις μου», έτσι γίνονται οι ομάδες».