Λαμία: Τοποθετούνται κάμερες στο «Αθ. Διάκος»

Πυρετός εργασιών στο «Αθ. Διάκος», προκειμένου να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση καμερών πριν το πρώτο παιχνίδι της Λαμίας στα πλέι οφ.

Η Λαμία προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στα πλέι οφ, όπου την Κυριακή θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ, τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο εγκαταστάσεων. Στο «Αθ. Διάκος» βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα αντικατασταθούν και τα υπάρχοντα τουρνικέ, με νέα, υψίστης ασφαλείας, όπως προβλέπεται από τον νέο αθλητικό νόμο.

Από σήμερα, 6/3, εξάλλου, όλες οι ΠΑΕ της Super League οφείλουν να έχουν συμμορφωθεί στο κομμάτι των καμερών, που θα καλύπτουν σχεδόν το σύνολο της αθλητικής εγκατάστασης.

ADVERTISING

Αν δεν λειτουργεί σωστά το σύστημα των καμερών, το οποίο θα ελέγχεται από την αστυνομία τρεις ημέρες πριν από κάθε αγώνα, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα και κίνδυνος να διεξαχθεί το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Σε αυτή περίπτωση, η γηπεδούχος ομάδα θα έχει μία προθεσμία 12 ωρών για να επιλύσει τυχόν προβλήματα και, αν αυτό δεν συμβεί, η αναμέτρηση θα διεξάγεται χωρίς θεατές.

Γι’ αυτό στη Λαμία οι εργασίες συνεχίζονται νυχθημερόν, προκειμένου να περάσει χωρίς πρόβλημα ο πρώτος έλεγχος από την αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ