Ένα παιχνίδι, μια κατηγορία για τον Γιούχτα

Τον κρισιμότερο αγώνα της φετινής σεζόν θα δώσει ο Γιούχτας, ο ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Τηλυκράτη σε έναν αγώνα που θα κρίνει τη μοίρα τους στη Super League 2.

Με το τέλος της κανονικής περιόδου να πλησιάζει, η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον Γιούχτα. Ένα είναι το ζητούμενο: Να μην ηττηθεί από τον Τηλυκράτη εντός έδρας, ώστε να πάρει μέρος στα play out όπου εκεί θα διεκδικήσει την παραμονή.

Ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης και οι παίκτες του γνωρίζουν τη σπουδαιότητα της στιγμής και την ανάγκη για απόλυτη αφοσίωση και αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο. Κάθε στιγμή του αγώνα θα είναι μια μάχη, καθώς πρέπει να αποφύγουν την ήττα που θα σήμαινε την απευθείας υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική.

ADVERTISING

Απέναντι τους θα βρεθεί ένας αντίπαλος που, παρότι βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα, δεν πρόκειται να κάνει τα πράγματα εύκολα. Ο Τηλυκράτης θα παλέψει με κάθε μέσο για να πάρει τη νίκη και να «ρίξει» τον Γιούχτα στην Γ’ Εθνική.

Με την στήριξη του κόσμου του, ο Γιούχτας ελπίζει να καταφέρει να ξεπεράσει την πίεση και να εξασφαλίσει προσωρινά την παραμονή του στη Super League 2.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ