Π. Βαρούχας: «Καθαρό πέναλτι στον Λάρσον – Δεν υπάρχει παράβαση από τον Λουκάο» (vid)

Ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι στην «Αθλητική Κυριακή», τονίζοντας πως ορθώς δόθηκε πέναλτι πάνω στον Λάρσον. 

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή» πήρε θέση για τις δύο… καυτές φάσεις, που έλαβαν χώρα στο 77′ και στο 97΄ του ματς ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό.

Για το πέναλτι του ΟΦΗ τόνισε: «Τον βρίσκει ο παίκτης του Παναθηναϊκού, στο πόδι, είναι παράβαση, είναι πέναλτι, σωστά VAR και διαιτητής αφού έλεγξαν την φάση δόθηκε παράβαση».

ADVERTISING

Για την τελευταία φάση που φωνάζει ο Παναθηναίκός για πέναλτι ανέφερε: «Υπάρχει ένας συνοστησμός παικτών. Η μπάλα φεύγει από τον παίκτη του Παναθηναϊκού, πηγαίνει δίπλα στον πρώτο παίκτη του ΟΦΗ και συνέχεια πηγαίνει στο κεφάλι του Λουκάο και μετά στο χέρι. Παράβαση δεν υπάρχει γιατί έχουμε πει, ότι από σώμα σε χέρι, από κεφάλι σε χέρι που πηγαίνει η μπάλα, παράβαση δεν δίνεται, ξέχωρα του ότι εδώ από ότι βλέπουμε υπάρχει συνωστισμός σε κοντινή απόσταση όλων των παικτών του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ