Ανατροπή κορυφής για τον Ζαρό!

Η Ομόνοια έβαλε δύσκολα για ένα ημίχρονο στον Ζαρό, οι «πράσινοι» όμως βρήκαν τις λύσεις και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 5-1 που τους ανεβάζει και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

03/03/2024 15:30
19η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Ο Ζαρός μπόρεσε να κάνει την ανατροπή στο παιχνίδι με την Ομόνοια για να περάσει και πάλι πάνω από την Ανάληψη στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Ομόνοια ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο μέρος και μπόρεσε να προηγηθεί με τέρμα του Μπαντούνα στο 12ο λεπτό. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Μπουλούκα να χάνει σημαντική ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα σε ένα κρίσιμο σημείο, καθώς στο 44′ ο Ξεκαρδάκης έκανε το 1-1. Η εικόνα στο δεύτερο μέρος ήταν διαφορετική, με την ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη να εμφανίζεται αποφασισμένη για να καθαρίσει το τρίποντο. Το 2-1 έγινε στο 53′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοτζαδάκη και από εκεί και μετά ο Ζαρός δεν κοίταξε ποτέ πίσω του.

Πέντε λεπτά μετά ο Ν. Σαριδάκης έγραψε το 3-1, με τον Ζαρό που ήταν σαφώς ανώτερος στην επανάληψη να μην σταματάει εκεί. Οι Μεσαρρίτες βρήκαν ακόμη δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Ξεκαρδάκη στο 84′ και τον Φραγκιαδουλάκη στο 88′ να διαμορφώνουν το τελικό 5-1.

ADVERTISING

Ένα σημαντικό τρίποντο για τον Ζαρό που μπήκε θετικά στον τρίτο γύρο, ενώ η Ομόνοια θα κοιτάξει να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να παραμείνει στην κατηγορία σε επόμενα ματς, με την ομάδα της Καλλιθέας να κρατάει το ανταγωνιστικό πρώτο μέρος.

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ