Συνεχίζει… τρένο ο ΑΟΤ και στο +7 από την 2η θέση!

Ούτε στην έδρα της ΑΕΚ σταμάτησε το… τρένο του ΑΟΤ, αφού η ομάδα της Μεσσαράς κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 κόντρα στους κιτρινόμαυρους για την 23η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

03/03/2024 15:30
23η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Ο ΑΟΤ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 3′ έχασε κλασσική ευκαιρία, με τον Χαϊντίνι να πλασάρει από κοντά και την μπάλα να περνάει άουτ. Ένα λεπτό μετά η ομάδα της Μεσσαράς έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-1, όταν ο Σαβουϊδάκης πάσαρε στον Παπανδρέου, αυτός από κοντά σούταρε, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Σπανού.

Στο 8′ ο ΑΟΤ απείλησε ξανά με ένα σουτ του Μεταξάκη, όμως ούτε αυτό βρήκε στόχο. Στο 11′ ο Σπανός έδειξε την κλάση του πραγματοποιώντας εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του Λούσι.

Η πίεση των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς στο 24′ όταν μετά από φάουλ του Στεφανάκη, ο Λούσι πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1. Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε στο 28′ με το σουτ του Ζούζουλα, όμως ο Χρήστου μπλόκαρε.

ADVERTISING

Στο 33′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ντελία πραγματοποίησε σέντρα-σουτ, ο Χρήστου έδιωξε και ο Φρόκου στην επαναφορά δεν μπόρεσε να γράψει από κοντά το 1-1. Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι ο ΑΟΤ πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα στο σκορ.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Ζούζουλα να σουτάρει και τον Χρήστου να μπλοκάρει. Ο ΑΟΤ απάντησε στις ευκαιρίες με τον Παπανδρέου να σουτάρει από τα όρια της περιοχής και τον Σπανό να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 54′ οι γηπεδούχοι έχασαν κλασσική ευκαιρία για το 1-1, όταν μετά από φάουλ του Δάσκου, ο Ντελία ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ. Ένα λεπτό μετά ο ΑΟΤ πέτυχε και δεύτερο τέρμα απλουστεύοντας τα πράγματα.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα μετά από λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ, ο Μεϊρέλες από κοντά με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 0-2.

Η ΑΕΚ απείλησε στο 73′ με την κεφαλιά του Καραφωτιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Μεταξάκης νικήθηκε από τον Σπανό, ωστόσο ο έμπειρος επιθετικός πήρε το αίμα του… πίσω στο 77′ όταν και σκόραρε με πλασέ μέσα από την περιοχή γράφοντας το 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ADVERTISING

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ