Εξαιρετική εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες για τα Χανιά!

Τα Χανιά επικράτησαν του Ολυμπιακού Β’ με 2-0 εντός έδρας και σε συνδυασμό της γκέλας της Καλλιθέας με τον Διαγόρα (1-1), μείωσε τη διαφορά από τη κορυφή στους 6 βαθμούς.

03/03/2024 14:00
Super League 2 2023/24 - 21η αγωνιστική

Στατιστικά παίκτη

    22' KOKKINH Παπακανέλλος Αντώνης
Νίλι Φρανσίσκο ΓΚΟΛ 30'    
Μάναλης Γιώργος ΓΚΟΛ 60'    

ADVERTISING

Τα Χανιά ήταν ανώτερα και καταιγιστικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν μεγάλο αριθμό κλασικών ευκαιριών και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Στο 8′ σουτ από τον Τσέλιο μέσα από την περιοχή και από καλή θέση, η μπάλα σταματάει στα σώματα των αμυντικών. Στο 9′ μεγάλη ευκαιρία για τα Χανιά, όταν από πάσα του Ντίας ο Μάναλης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το πλασέ ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα να καταλήξει στην αγκαλιά του Παπαδούδη.

Στο 18′ σέντρα Κόλα στο δεύτερο δοκάρι για τον Νίλι, ο οποίος πιάνει το σκαστό σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια. Στο 22′ με 10 συνεχίζει ο Ολυμπιακός Β’, για επικίνδυνη προβολή του Παπακανέλλου στον Κλέιμαν.

ADVERTISING

Στο 30′ τα Χανιά ανοίγουν το σκορ! Ο Μάναλης έπιασε το σουτ με την μπάλα να περνάει παράλληλα με τη γραμμή της εστίας, ο Κόλα έδωσε στον Νίλι ο οποίος αφού έκανε την προσποίηση με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0!

Στο 34′ ο Μιούλερ σηκώνει για τον Μάναλη που πιάνει το μονοκόμματο σουτ με τον Παπαδούδη να διώχνει στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ. Στο 35′ διπλό δοκάρι για τα Χανιά με τον Μιούλερ ο οποίος από πλάγια θέση στέλνει την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχει στο αριστερό της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 43′ τεράστια ευκαιρία για Χανιά με τον Μάναλη να βγαίνει μόνος απέναντι στον Παπαδούδη, να κόβει για τον Κόλα ο οποίος σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει, καθώς ο Κεϊτά πρόλαβε να διώξει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

ADVERTISING

Στο 49′ ο Νίλι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά αστόχησε. Στο 54′ δυνατό σουτ Μάνου, έδιωξε δύσκολα ο Παπαδούδης. Στο 60′ ο Μιούλερ κλέβει την μπάλα, τροφοδοτεί τον Μάναλη ο οποίος αν και με πλάτη στην εστία, γυρνάει σουτάρει και στέλνει την μπάλα στη αριστερή γωνία του Παπαδούδη για το 2-0

Στο 79′ ο Ντίας εκτελεί πλασαριστά κόρνερ για τον Μιούλερ που πιάνει το σουτ, με τον Παπαδούδη να διώχνει, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Μάνου έφυγε άουτ. 8Στο 81′ από σέντρα ακριβείας του Νίλι, ο Βουό που μόλις είχε περάσει στο ματς πιάνει την κεφαλιά με τον Παπαδούδη να διώχνει δύσκολα και να κρατάει το σκορ στα επίπεδα του 2-0.

Τελευταία φάση του αγώνα στο 90′ όταν από συρτή σέντρα-σουτ του Μανουσάκη, ο Μάνος λίγο πριν την γραμμή δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, αστοχώντας εξ επαφής.

ADVERTISING

Τα Χανιά ήταν σαρωτικά, επικράτησαν με 2-0 του Ολυμπιακού Β’, επιστρέφοντας στις νίκες στο πρωτάθλημα.

ΧΑΝΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
46'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
46'
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
71'
76'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
81'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
63'
63'
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
85'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ