Σπουδαίο τρίποντο για τον Κόρακα στον Θραψανό!

Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα επιβεβαίωσε και σήμερα ο Κόρακας, ο οποίος κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα του Ηρακλή Νιπιδιτού, επικρατώντας με 5-1 για την 18η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

03/03/2024 12:00
18η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους αφού στο 18′ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Τσιντάρη να κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 24′ είχαν δοκάρι με τον Φουστανάκη.

Η ομάδα της Πόμπιας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 30′ με τον Χαμηλάκη να κάνει το 1-1 και να δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 44′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Κόρακας κέρδισε πέναλτι και ο Πεδιαδιτάκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Οι φιλοξενούμενοι ευστόχησαν στο πέναλτι με τον Τσακιράκη κάνοντας την ανατροπή πριν βγει το ημίχρονο και πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα.

ADVERTISING

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού προσπάθησε να αντιδράσει παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, όμως ο Κόρακας ήταν αποτελεσματικός και στο 60′ πήρε «αέρα» δύο τερμάτων με τον Φουστανάκη να γράφει το 1-3.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα και τέταρτη φορά, στο 70′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Γαλανάκης άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-4. Το κερασάκι στην… τούρτα για το επιβλητικό διπλό του Κόρακα έβαλε ο 14χρονος Τόσκα στο 84′ διαμορφώνοντας το 1-5 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ADVERTISING

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ