Τεράστιο διπλό για τις Δαφνές στην έδρα του Πήγασου!

Ένα πολύ μεγάλο διπλό κατάφεραν να πανηγυρίσουν οι Δαφνές, οι οποίες επικράτησαν με 1-2 του Πήγασου για την 18η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

03/03/2024 11:30
18η αγωνιστική - Β1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα, ο ρυθμός ανέβαινε με τις Δαφνές να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση, ωστόσο καμία προσπάθεια δεν βρήκε στόχο.

Έτσι το 0-0 δεν άλλαξε ως το τέλος του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

ADVERTISING

Οι Δαφνές στο δεύτερο μέρος μπήκαν καλύτερα στο ματς και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 55′ με τον Κουρουγκιαβούρη.  Ο Πήγασος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και βρήκε γκολ ισοφάρισης δέκα λεπτά μετά (65′) με τον Πότσι.

Ο ρυθμός μετά τα δύο γκολ ανέβηκε με τις Δαφνές να γίνονται πιο απειλητικές και να καταφέρνουν να κερδίσουν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φεϊζουλλάου στο 84′ κάνοντας το 1-2.

Οι Δαφνές έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 85′ λόγω αποβολής του Κουρουγκιαβούρη, ενώ και ο Πήγασος στο 90′ έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Μανδελένη. Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος και έτσι οι Δαφνές πήραν τεράστιο διπλό.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ