Β. Κρασανάκης: «Σήμερα δουλέψαμε επαγγελματικά – Ο Ηρόδοτος είναι μέσα στην καρδιά μου»

Για τη νίκη του Ηροδότου μίλησε ο Βασίλης Κρασανάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Εργοτέλη και για την δουλειά που γίνεται στο Μαρτινέγκο, ενώ συνεχάρη τους προπονητές των κιτρινόμαυρων για την προσπάθεια.

Παράλληλα αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια αλλά και την «μάχη» που δίνουν όλο αυτό το διάστημα. Τέλος αναφέρθηκε και για την αγάπη του στον Ηρόδοτο, υπογραμμίζοντας ότι βρίσκεται στη Νέα Αλικαρνασσό για να βοηθήσει τον Ηρόδοτο να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

ADVERTISING

Για το παιχνίδι: «Πραγματικά ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και από τι αποδείχθηκε, ωραίο ματς με διακυμάνσεις στο σκορ. Ήταν ένα παιχνίδι τόσο δύσκολο, όσο το περιμενάμε. Η ομάδα του Εργοτέλη δουλεύει όλα αυτά τα παιδιά τόσα χρόνια, έχουν μια παιδεία ποδοσφαιρική και ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Δείχνει και η ανοδική πορεία αυτή τη στιγμή της ομάδας, ότι όλοι η δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα βρίσκει καρπούς. 

Να πω συγχαρητήρια και στον κ. Μπαστάκη που ήταν πριν αλλά και στους κ. Ξημεράκη και κ. Κουτίδη για όλη την δουλειά που γίνεται στον Εργοτέλη. Νομίζω ότι είναι μια ομάδα που κοσμεί το κρητικό ποδόσφαιρο και τους εύχομαι στο μέλλον να βρουν την ποδοσφαιρική τους πορεία που τους αξίζει. 

Εμείς έπρεπε να δουλέψουμε επαγγελματικά και να πάρουμε το παιχνίδι πάση θυσία. Παίζουμε για τη νίκη σε κάθε ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου. Προσπαθήσαμε να βρούμε τα τρωτά σημεία του Εργοτέλη και νομίζω τα βρήκαμε. Αν ήμασταν πιο ψύχραιμοι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει την δουλειά μας πιο εύκολη. Αξίζουν συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά, γιατί είναι μια ομάδα με κλειστό ροτέισον, δεν μπορούμε να έχουμε επιλογές και τα παιδιά είναι φορτωμένα με παιχνίδια και πίεση. Τους αξίζει τα συγχαρητήρια και για τη νίκη και για την εικόνα. Από εδώ και πέρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και συνεχίζουμε».

ADVERTISING

Για τον Ηρόδοτο: «Τον Ηρόδοτο το έχω πει από παλιά ότι είναι μέσα στην καρδιά μου. Είναι η πρώτη ομάδα που δούλεψα γι’αυτό βρίσκομαι εδώ. Όταν μου ζητήθηκε που οι συνθήκες δεν ήταν και οι κατάλληλες για έναν προπονητή, υπήρχαν πολλά προβλήματα, όμως δεν το σκεφτήκαμε καθόλου. Όταν σε καλεί ο Ηρόδοτος και όταν έχεις περάσει νομίζω ότι πρέπει να ανταποδώσεις την χάρη που σου έχει κάνει παλιά. Γι αυτό είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα να ξανά βρει τον δρόμο της»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ