«Καθάρισε» σε τρία λεπτά το Λίντο!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τον τρίτο γύρο του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ το Λίντο, καθώς επικράτησε με 2-0 των Νέων Αλμυρού.

02/03/2024 15:30
19η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

Στατιστικά παίκτη

Δεσποτόπουλος Νικόλαος ΓΚΟΛ 65'    
Παπάζογλου Γεώργιος ΓΚΟΛ 68'    

ADVERTISING

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα το Λίντο πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπάθησε να ξεκλειδώσει την άμυνα των Νέων, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά οργανωμένοι στην άμυνα και κρατούσαν το μηδέν, παλεύοντας παράλληλα να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

ADVERTISING

Στο δεύτερο μέρος το Λίντο πάτησε… γκάζι και κατάφερε να σκοράρει στο 65′ με τον Δεσποτόπουλο να κάνει το 1-0. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί το Λίντο βρήκε και δεύτερο γκολ απλουστεύοντας τα πράγματα.

Συγκεκριμένα στο 68′ ο Παπάζογλου έγραψε το 2-0 σφραγίζοντας ουσιαστικά το τρίποντο. Από εκεί και μετά το Λίντο σπατάλησε ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμα χωρίς να βρει στόχο, ενώ οι Νέοι Αλμυρού… πάλεψαν αλλά δεν βρήκαν κάποιο γκολ που θα τους ξανά βάλει στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ADVERTISING

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ