Τεράστιο βήμα παραμονής για τις Μοίρες με ήρωα τον Στ. Αγριμάκη!

Οι Μοίρες των πολλών απουσιών παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να κάνουν μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Ρωμανό κερδίζοντας με 2-1 στέλνοντας μήνυμα παραμονής!

02/03/2024 15:30
23η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Οι Μοίρες ήταν αυτές που είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 12′ με τον Ζωγραφάκη να κάνει εξαιρετική προσπάθεια και να αναγκάζει τον Κασσωτάκη σε σπουδαία επέμβαση.

Ο Ρωμανός στο 22′ άγγιξε το γκολ, με τον Μαυρομάτη, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι του Δανδάλη. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στα δοκάρια με τον Παπαδάκη να πραγματοποιεί σέντρα-σουτ και την μπάλα να πάει στο δοκάρι.

Ένα λεπτό μετά οι Μοίρες είχαν και δεύτερο δοκάρι με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδάκη. Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς.

ADVERTISING

Στην επανάληψη ο Ρωμανός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 62′ με τον Κρανιωτάκη να γράφει το 0-1. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων, οι Μοίρες ισοφάρισαν με τον Αγριμάκη να υποδέχεται εξαιρετικά την μπάλα από τον Δανδάλη και να νικάει τον Κασσωτάκη για το 1-1.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι πήρε… φωτιά με τους γηπεδούχους να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες με Μαυρίδη, Τραορέ και Αγριμάκη, και τους φιλοξενούμενους να αστοχούν με τους Κεφάκη, Μπαλάφα.

Στις καθυστερήσεις ο Ρωμανός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγο της αποβολής του Μόντι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μείνουν σε μια… άβολη ισοπαλία, όμως ο Αγριμάκης είχε άλλη άποψη και χτύπησε στο τέλος.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα στο 97′ μετά από αδράνεια στην άμυνα του Ρωμανού, ο έμπειρος επιθετικός νίκησε για δεύτερη φορά τον Κασσωτάκη χαρίζοντας στην ομάδα της Μεσσαράς ένα τεράστιο τρίποντο στην μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ