Μια εικόνα πολλά… κιλά μπάλα – Δέλλας, Νιόπλιας, Φραντζέσκος και Μπορμπόκης στο ΒΑΚ!

Αυτήν την ώρα διεξάγεται το παιχνίδι της Κ19 του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, με σπουδαίες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου να βρίσκονται στο ΒΑΚ παρακολουθώντας το παιχνίδι!

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του ΟΦΗ Τραϊανός Δέλλας και φυσικά βασικό και καταλυτικό μέλος στην κατάκτηση του Euro 2004, το μέλος του τεχνικού τιμ Βασίλης Μπορμπόκης, ο οποίος έχει γράψει ιστορία με την ΑΕΚ, ο «θρύλος» του Όμιλου Νίκος Νιόπλιας και ο προπονητής του ΠΟΑ Κώστας Φραντζέσκος, ο κατά πολλούς καλύτερος εκτελεστής φάουλ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, βρίσκονται αυτήν την ώρα στο ΒΑΚ, παρακολουθώντας την προσπάθεια της Κ19 για τη νίκη.

Και τους 4 συνδέει ο ΟΦΗ, με τους Νιόπλια και Φραντζέσκο να έχουν προσφέρει τρομερές στιγμές με τη φανέλα του Όμιλου στο παρελθόν, ενώ Δέλλας και Μπορμπόκης βρίσκονται στην μεγάλη ομάδα και στην τεχνική ηγεσία και τιμ αντίστοιχα.

ADVERTISING

Παράλληλα στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνεται και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας Πουρσανίδης και εκείνος με μεγάλη καριέρα στα ελληνικα΄γήπεδα!

Πόσα κιλά μπάλας άραγε χωράνε σε μια φωτογραφία;

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ