Με σημαντικές επιστροφές για να πάρει την «ρεβάνς» η Γαρίπα: «Είμαστε διαβασμένοι»

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα της Παλιανής δίνει η Γαρίπα, με στόχο ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, που θα δώσει ώθηση στη μάχη της παραμονής.

Έχοντας κακή εικόνα στο τελευταίο παιχνίδι η Γαρίπα ηττήθηκε με 2-0 από την Παλιανή, αποτέλεσμα που έμπλεξε τα πράγματα στη μάχη της σωτηρίας.

Στην πρεμιέρα του τρίτου γύρου η ομάδα του Ζαχαρία Ντουλάκη θέλει να έχει μία τελείως διαφορετική εικόνα και να πάρει το τρίποντο που θα δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια.

ADVERTISING

Σε αυτή την προσπάθεια πολύ σημαντικές βοήθειες θα δώσουν οι Ανέστης Κορτσινίδης και Χρήστος Κασσαπάκης που αναμένεται να επιστρέψουν, δίνοντας σπουδαίες λύσεις, καθώς πρόκειται για δύο καθοριστικούς παίκτες για τη Γαρίπα. Αντίθετα εκτός μένουν οι Μαθιουδάκης, Καστρινάκης και Νικηφόρος.

Μιλώντας για το ματς ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του είναι διαβασμένοι και πηγαίνει για τη νίκη.

Αναλυτικά είπε: «Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή. Είμαστε διαβασμένοι από την προηγούμενη Κυριακή και θεωρώ ότι η ομάδα θα ανταπεξέλθει καλύτερα. Το ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί και ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ