ΠΑΝΟΜ: Με τρεις σημαντικές απουσίες στον Μοχό – «Πρέπει να βρούμε βαθμούς και εκτός έδρας»

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στο τοπικό ντέρμπι με τον Μοχό ο ΠΑΝΟΜ, έχοντας αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Ο Σταμάτης Μαματζάκης και οι ποδοσφαιριστές του έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από τον Εργοτέλη έχουν στρέψει την προσοχή τους στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Μοχό εκτός έδρας, έχοντας αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς, ώστε να ανέβει βαθμολογικά και να κοιτάζει προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Βαρδονικολάκη, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και τον Συσκάκη, ο οποίος θα απουσιάζει για επαγγελματικό ταξίδι.

ADVERTISING

Παράλληλα εκτός όπως όλα δείχνουν θα μείνει και ο Τζανάκης, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Χερσόνησο.

Ο Σταμάτης Μαματζάκης, μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την επικείμενη αναμέτρηση λέγοντας: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Μοχός όπως και εμείς ψάχνει βαθμούς για να μην μπλέξει με τις χαμηλές θέσεις. Εμείς έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να βρούμε βαθμούς και εκτός έδρας.

Θα πάμε εκεί να παλέψουμε το παιχνίδι και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ώστε να κοιτάξουμε προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ