«Πονοκέφαλος» οι απουσίες για τον Παπακώστα – «Δεν έχουμε περιθώρια να διαλέγουμε παιχνίδια»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Μοιρών για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ρωμανό έχοντας αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Οι Μοίρες μετά την ήττα από τον ΑΟΤ έχουν μπροστά τους έναν τελικό, αντιμετωπίζοντας μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας.

Ο Απόστολος Παπακώστας γνωρίζει καλά την κρισιμότητα της αναμέτρησης και προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του όλη την εβδομάδα, προκειμένου να βγάλουν το πάθος που έδειξαν στο ματς με τον ΑΟΤ, ώστε να έρθει το τρίποντο που το έχουν ανάγκη.

ADVERTISING

Ο έμπειρος τεχνικός «πονοκεφαλιάζει» με τις απουσίες, αφού θα έχει εκτός δράσης τους Κυριακάκη, Στέλιο Καργάκη, Σκαπέρδα, Ηλιάκη και τον τιμωρημένο Παπαδομανωλάκη.

Παράλληλα ο Αλέξης Καργάκης είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του θα κριθεί πριν την σέντρα. Ο Αγριμάκης επιστρέφει από την τιμωρία του.

Ο Παπακώστας μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την επικείμενη αναμέτρηση λέγοντας: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα που βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε τα περιθώρια να διαλέγουμε παιχνίδια. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πιστοί στο πλάνο μας, ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ