Λουτσέσκου: «Το γήπεδο ήταν για πατάτες, το χειρότερο τερέν που έχω δει στην καριέρα μου»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού σχολίασε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ενώ αναφέρθηκε και στο επεισόδιο που είχε με τον Μορέιρα, όταν αποβλήθηκε ο Ουρουγουανός.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ίσως είναι το χειρότερο τερέν που έχω δει στην καριέρα μου στην Ελλάδα. Κάναμε μια επαγγελματική νίκη, δεν απειληθήκαμε. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τον Θυμιάνη που έπαθε ζημιά από αυτόν τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τάισον μόλις δέχθηκε το χτύπημα ζήτησε αλλαγή. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το χτύπημα ένα φάουλ σε ένα σημείο που είχε περάσει ο Τάισον. Μετά γύρισε το μυαλό του και έπαιξε. Ελπίζω μετά από μια, δύο μέρες να επανέλθει πλήρως.

ADVERTISING

Το τερέν δεν είχε βραχεί, αλλά ήταν γήπεδο για πατάτες ούτως ή άλλως. Η Ομοσπονδία πρέπει να έχει πιο αυστηρούς κανόνες. Να προστατεύει υγεία και θέαμα».

Για την ένταση με τον Μορέιρα: «Δεν μπορώ να καταλάβω την αντίδραση του Μορέιρα. Θα μπορούσε να είχε πάρει και δεύτερη κίτρινη κάρτα στο μαρκάρισμα του Σαμάτα. Και όταν βγήκε αντιδρούσε μιλούσε για τον ΠΑΟΚ και του είπα “γιατί μιλάς για τον ΠΑΟΚ;”. Στο τέλος κερδίσαμε και προχωράμε Ένα μήνα πριν ήταν καλύτερο το γήπεδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ