Super League: Νίκες για όλους τους πρωτοπόρους – «Κλείδωσε» η εξάδα – Η βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε η 25η και προτελευταία αγωνιστική της Super League. Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική.

Αμετάβλητη έμεινε η κατάσταση στην κορυφή, με τους τέσσερις πρώτους, άλλος πιο εύκολο, κι άλλος πιο δύσκολα να συνεχίζουν με νίκες. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ αν και βρέθηκε να χάνει με 1-2 από τον ΠΑΣ μπόρεσε να γυρίσει την κατάσταση για να επικρατήσει με 4-2, ενώ κάτι ανάλογο έκανε στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός ο οποίος ανέτρεψε το ματς για να κερδίσει με 2-1 τον Παναιτωλίκό.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 0-2 από τις Σέρρες, με τον Πανσερραϊκό να τελειώνει το ματς με εννιά παίκτες, ενώ στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 τον Άρη.

Μάλιστα σήμερα έκλεισε οριστικά η πρώτη εξάδα, καθώς η Λαμία εξασφάλισε τη θέση της, παρά την ήττα με 3-1 από τον Ατρόμητο, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο 3-3 με την Κηφισιά.

Πιο χαμηλά, σημαντική νίκη πήρε ο Βόλος με 3-1 επί του ΟΦΗ, με την ομάδα του Τραϊνού Δέλλα να μένει στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

[jsMatchDayStat season_id=”345313″ matchday_id =”772″ photo=”1″ teamname=”1″]

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”345313″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

Η επόμενη αγωνιστική:

[jsMatchDayStat season_id=”345313″ matchday_id =”773″ photo=”1″ teamname=”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P