Με πολλά προβλήματα η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον ΑΟΤ

Πολλά προβλήματα έχει να διαχειριστεί ο Γιώργος Φινοκαλιώτης για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον πρωτοπόρο ΑΟΤ.

Ένα ματς – πρόκληση περιμένει την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή, καθώς ο σύλλογος του Κατσαμπά φιλοξενεί στην Ελιά τον ΑΟ Τυμπακίου. Παρά τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά οι «κιτρινόμαυροι» θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας μάλιστα και αρκετά καλή ψυχολογία μετά τις τελευταίες επιτυχίες, με πιο πρόσφατη την εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή στην έδρα της Μινωικής.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν είναι λίγα για την ΑΕΚ, καθώς νοκ άουτ έχον τεθεί οι Ζηρδέλης, Κονιδάλης και Δεληθωμαϊδης, ενώ μένει να φανεί η κατάσταση ετοιμότητας του Μυρτέλι, που επανέρχεται σιγά – σιγά μετά από ενοχλήσεις που είχε στα πλευρά, αλλά και του Τόλη Καραφωτιά, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί την Παρασκευή, όταν θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι.

ADVERTISING

Παράλληλα εκτός για την αναμέτρηση είναι ο τιμωρημένος Τάκης Καραφωτιάς, αλλά και ο Μπετεινάκης, που υπέστερη υποτροπή στο θέμα που είχε στον δικέφαλο, στο ματς με τη Μινωική και δεν θα είναι στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ