Ανακατατάξεις παντού στον Απόλλωνα Σμύρνης: Αυτός είναι ο νέος προπονητής

Σημαντικές αλλαγές στον ιστορικό σύλλογο, που διέκοψε τη συνεργασία με την εταιρεία PPA, στην οποία είχε ανατεθεί η διαχείριση της ομάδας.

Έκπληξη προκάλεσε το διαζύγιο του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ρόναλντ Γκόμεζ, ο οποίος είχε βοηθήσει ώστε η ομάδα να βελτιωθεί σημαντικά μετά το δύσκολο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ικανός τεχνικός και θρύλος του παρελθόντος στον ΟΦΗ, δεν είναι ο μόνος που αποχώρησε από την «Ελαφρά Ταξιαρχεία», καθώς παράλληλα διακόπηκε η συνεργασία με την εταιρεία PPA που διαχειριζόταν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

ADVERTISING

Πλέον νέος προπονητής ανέλαβε ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος που μάλιστα θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΑΟΑΝ στην Ριζούπολη.

Αναλυτικά είπε: «Mετά τη διακοπή συνεργασίας του Συλλόγου με την εταιρεία ΡΡΑ, στην οποία είχε, ως γνωστόν ανατεθεί η διαχείριση της ομάδας ποδοσφαίρου, η τεχνική ηγεσία ανατέθηκε στον προπονητή Σταυρακόπουλο Βαγγέλη, ο οποίος μαζί με τον βοηθό του Σγουρό Γιάννη, ανέλαβαν σήμερα τα καθήκοντά τους και προχώρησαν στην πρώτη προπόνηση των παικτών στο γήπεδο της Ριζούπολης.
ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ Γ.Σ. “ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ