Στο «ρελαντί» προκρίθηκε η Δαμάστα

Σ’ ένα παιχνίδι, δίχως πολλές ευκαιρίες για γκολ, η Δαμάστα ήταν αυτή που επικράτησε 0-1 των Δειλινών και πήρε τη πρόκριση για την φάση των «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

28/02/2024 14:30
4η φάση - Κύπελλο ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

    63' ΓΚΟΛ Ζερβάκης Εμμανουήλ

ADVERTISING

Η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου, απειλήθηκε στο 9’ όταν ο Βαρούχας από τα δεξιά έκανε το σουτ αλλά ο Χατζιδάκης μπλόκαρε εύκολα, ενώ στο 11’ η Δαμάστα απείλησε με σουτ του Ανδρέα Κόκκινου, όμως η προσπάθειά του ήταν αδύναμη. Στο 21’ τα Δειλινά δημιούργησαν εκ νέου ευκαιρία με τον Βαρούχα να περνάει δύο παίκτες αλλά η τελική του προσπάθεια ήταν άστοχη.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο Βαρούχας σκόραρε για τα Δειλινά, όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσαίντ.

Στην επανάληψη, τα Δειλινά απείλησαν με φάουλ του Χριστοφή, όμως ήταν και πάλι εύκολη «λεία» για τον τερματοφύλακα της Δαμάστας, με την ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου να παίρνει το προβάδισμα στο 63 μετά από ωραία ενέργεια του Μαυρογιαννάκη, ο Ζερβάκης με πλασέ σε κενή -ουσιαστικά- εστία να «γράφει» το 0-1.

ADVERTISING

Στο 80’ καλή στιγμή για τη Δαμάστα με τον Ρουμπάκη να εκτελεί απευθείας φάουλ, όμως πέρασε άουτ. Στο 88′ ο Μαυρογιαννάκης δεν βρήκε στόχο, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Αμπράμοβ αποσόβησε τον κίνδυνο σε πολύ ωραία ενέργεια του Ρουμπάκη.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 0-1, με τη Δαμάστα να παίρνει το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ADVERTISING

ΔΕΙΛΙΝΑ
ΔΑΜΑΣΤΑ

Αρχικές συνθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ