Αγγ. Κασσωτάκης: «Οι δηλώσεις που ακούμε δεν μας συγκινούν – Τελικός το ματς με τον Ηλυσιακό»

Ο άμεσος συνεργάτης του Μηνά Πίτσου, Άγγελος Κασσωτάκης μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό και όχι μόνο. 

Ο Άγγελος Κασσωτάκης αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό, τονίζοντας ότι είναι ένας τελικός για τον Ερμή Ζωνιανών, για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παράλληλα αναφέρθηκε σε δηλώσεις που κυκλοφορούν στην πρωτεύουσα από τις ομάδες που βρίσκονται στον όμιλο, λέγοντας πως δεν συγκινούν τον Ερμή Ζωνιανών.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Για εμάς το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι τελικός. Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έχουμε καταφέρει να ανατρέψουμε την κατάσταση και πλέον στο γήπεδο μας θα δώσουμε την δική μας μάχη για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.

Οι δηλώσεις που ακούμε από διάφορες ομάδες δεξιά και αριστερά, δεν μας συγκινούν. Καλό θα είναι πρώτοι οι άνθρωποι αυτοί να κοιτάξουν το σπίτι τους πρώτα και μετά να μιλάνε για τους υπόλοιπους. 

Ο Ερμής Ζωνιανών μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε στο γήπεδο του και θα δώσουμε την μάχη μας για να πετύχουμε τη νίκη αρχής γενομένης από τον Ηλυσιακό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ