Διέσυρε τα Δειλινά ο Αετός Ανωγείων και έκλεισε ιδανικά τον δεύτερο γύρο!

Ο Αετός Ανωγείων επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική του κατάσταση, επικρατώντας των Δειλινών με 4-1 και πλέον βάζουν «φωτιά» στην μάχη της παραμονής, που θα κριθεί στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος! 

25/02/2024 18:30
18η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Ο Αετός Ανωγείων υπό τις οδηγίες του Ζαχαρία Νοικοκυράκη, έχει αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα του, έχοντας ανεβάσει εξαιρετικά την απόδοση του και το επιβεβαίωσε και κόντρα στην δεύτερη ομάδα της βαθμολογίων των ΠΑΟ Δειλινών.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Αγγελή, με τη συνέχεια να βρίσκει τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις και τον Αετό να βρίσκει τελικά και δεύτερο γκολ με τον Αμοιρόπουλο, για το 2-0 του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Κανταρτζής στο 53′ σημείωσε το 3-0, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα των Ανωγείων, με τα Δειλινά στη συνέχεια να ψάχνουν το γκολ και να το πετυχαίνουν με τον Βαρούχα στο 75′.

ADVERTISING

Όμως ο Αετός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με τον Μάριο Κλάδο, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, σημείωσε το 4-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον Αετό Ανωγείων να ολοκληρώνει ιδανικά τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, από την άλλη τα Δειλινά προβλημάτισαν με την απόδοση τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ