Απίστευτο παιχνίδι, απίθανη εξέλιξη, νικητής σε ΜΑΤΣΑΡΑ με 9 γκολ ο αδάμαστος Μαραθώνας!

Σε ένα απίθανο παιχνίδι, που θα το θυμούνται όσοι το είδαν από κοντά για πολύ καιρό, ο Μαραθώνας έδειξε το μέταλλο του, επικρατώντας των εκπληκτικών Νέων Ηροδότου με 4-5 (!), ισοφαρίζοντας 2 φορές που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2 γκολ και τέρμα στις καθυστερήσεις! 

25/02/2024 18:30
17η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Το ματς της χρονιάς έγινε στο «Γ. Σκουρέλλου» σε ένα ματς που θα μνηνονεύεται για αρκετό καιρό, με τον Μαραθώνα να μην παρατάει ποτέ το παχνίδι και να παίρνει τη νίκη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ανεβαίνοντας στην κορυφή της Β2 ΕΠΣΗ, σε ένα πραγματικά καταπληκτικό παιχνίδι, διαφήμιση του ποδοσφαίρου!

Το παιχνίδι πάντως στο πρώτο ημίωρο δεν έδειχνε πως θα είχε την εξέλιξη μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, με τους Νέους Ηροδότου να χάνουν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 31′, όταν από γυριστό σουτ του Αμπαζάι από τα δεξιά, ο Δομοσίδης μπλόκαρε.

Στο 38′, οι Νέοι Ηροδότου ανοίγουν το σκορ. Ασίστ – κάθετη Μιχελάκη στον Αμπαζάι που με δυνατό σουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Δομοσίδη για το 1-0! Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ! Μετά από αντεπίθεση, τρομερή ασίστ του Ντάνα, ο Αμπαζάι έφυγε ταχύτατα στην κόντρα, πέρασε και τον Δομοσίδη και πλάσαρε στην κενή εστία, για το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

ADVERTISING

Στην αρχή της επανάληψης ο Μαραθώνας μείωσε. Από πλάγιο άουτ από αριστερά, ο Βατσινάς από κοντά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο πάνω μέρος και δεξιά της εστίας του Τζάφα για το 2-1. Στο 54′ ο Μαραθώνας σκόραρε, όμως γκολ του Χουστουλάκη ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαραθώνας ισοφάρισε. Ο Στρατηγάκης γύρισε πανέμορφα το σώμα του από δεξιά και με τρομερό σουτ και με τη βοήθεια του αέρα «κρέμασε» τον Τζάφα για το 2-2!

Οι Νέοι Ηροδότου αντέδρασαν άμεσα και πήραν εκ νέου το προβάδισμα, με τον Αμπαζάι από δεξιά να μπαίνει στην περιοχή και με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2 και το προσωπικό του χατ τρικ!

ADVERTISING

Στο 70′ απευθείας εκτέλεση φάουλ Κουρουκιαβούρη με φάλτσα από δεξιά, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κασαπάκης. Στην εξέλιξη της φάσης, το κόρνερ εκτέλεσε ο Μαυραντωνάκης, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά Κουρουκιαβούρη από το δεύτερο δοκάρι στα δίχτυα για το 4-2!

Με τη σέντρα… μειώνει ο Μαραθώνας. Σέντρα – σουτ Γωνιανάκης από αριστερά, ο Στρατηγάκης στο δεύτερο δοκάρι με προβολή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία για το 4-3!

Στο 74′ αγγίζει το 4-4 ο Μαραθώνας, όταν από τρομερό δυνατό χτύπημα φάουλ Στρατηγάκη, απίθανη επέμβαση Τζάφα στο δεξί του παραθυράκι σε κόρνερ.

ADVERTISING

Στο 80′ ο Μαραθώνας ισοφάρισε. Σουτ Σταματάκη στο αριστερό δοκάρι, πήρε το «ριμπάουντ» ο Γωνιανάκης και πλάσαρε στην κενή εστία για το απίστευτο 4-4!

Στο 83′ δυνατό σουτ Βαμβουκάκη, εξαιρετική απόκρουση Τζάφα στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ. Η αγωνία όσο φτάναμε στο τέλος ανέβηκε στο κατακόρυφο, με τον Μαραθώνα να έχει δοκάρι σε σουτ του Βατσινά!

Όμως ο ίδιος πήρε το… αίμα του πίσω και χάρισε τη νίκη στον Μαραθώνα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων! Από πλάγιο άουτ από δεξιά, πέρασε η μπάλα πάνω από τον Τζάφα και ο Βατσινάς πλάσαρε στην κενή εστία. Στα υπόλοιπα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων (9 συνολικά) δεν άλλαξε κάτι, με τον Μαραθώνα να παίρνει μια απιθανη νίκη και να ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας, σε ένα ματς πάντως που χαρακτηρίζεται σε ένα από τα καλύτερα του φετινού πρωταθλήματος – ίσως – το καλύτερο.

ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

13'
46'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
79'
46'
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
46'
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
81'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ