Νικηφόρο πέρασμα των Κουνάβων από το Λίντο

Οι Κουνάβοι έφυγαν με το τρίποντο από την έδρα του Τηγανίτη και ανέβηκαν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Β2 ΕΠΣΗ.

25/02/2024 18:30
17η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Επιβεβαιώσαν τον τίτλο του φαβορί οι Κουνάβοι που επικράτησαν με 4-1 του Τηγανίτη στο Λίντο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο πρώτο και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 25ο λεπτό με προσπάθεια του Μανουσάκη. Το πολύ καλό πρώτο μέρος των Κουνάβων συνεχίστηκε, αφού στο 33′ ο Μαυρόπουλος κατάφερε να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του, ενώ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Νιργιανάκης σιγούρεψε τη νίκη των Κουνάβων κάνοντας το 0-3.

Στην επανάληψη ο Τηγανίτης ανέβασε σαφώς την απόδοση του, καθώς έψαξε το γκολ που θα τον ξαναέβαζε στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες, με κορυφαία το πέναλτι που έχασε ο Βούρδουλας στο 55′. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Γιαννακόπουλος, αλλά ο τερματοφύλακας των Κουνάβων έπεσε σωστά και έπιασε το πέναλτι.

Το γκολ ήρθε τελικά στο 60′ για τον Τηγανίτη που μείωσε σε 1-3 με τον Μαρτίνο Σπανάκη, δίχως όμως αυτό να είναι αρκετό για να πάρει κάτι θετικό από το ματς, με τον Καλάρι που ήρθε από τον πάγκο να γράφει το τελικό 1-4 λίγο πριν το τέλος.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ