Μιχ. Γρηγορίου: «Απωλέσαμε δύο βαθμούς, θα έλεγα πως είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα (2-2) ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στη συνέντευξη τύπου μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ, τόνισε μεταξύ άλλων πως απώλεσαν δύο βαθμοί και είναι ιδανικοί αυτόχειρες.

Στην τοποθέτησή του στη συνέντευξη τύπου, τόνισε: «νομίζω ότι σήμερα απωλέσαμε δύο βαθμούς, θα έλεγα πως είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες γιατί όταν προηγείσαι εντός έδρας 2-0 με σχετικά καλή εμφάνιση, θα έλεγα ότι δεν επιτρέπεται επουδενί άσχετα με τον τρόπο που προήλθαν τα γκολ, να επιτρέψεις στον αντίπαλο να πετύχει δύο γκολ.

ADVERTISING

Ας πάρουμε το παιχνίδι από την αρχή, η πρώτη φάση ανήκει στον ΟΦΗ, με τον Μπακού που είχαμε τονίσει πως είναι γρήγορος και θα υπάρχουν τρανζίσιον για τον ΟΦΗ, εκτός αυτής της φάσης το αντιμετωπίσαμε αρκετά καλά.

Προηγηθήκαμε, πετύχαμε και δεύτερο γκολ, η εικόνα του πρώτου μέρους ήταν αυτή που μας έδωσε αυτό το σκορ. Στην επανάληψη χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος προφανώς για αυτοσυντήρηση δώσαμε χώρο στον αντίπαλο.

Δεν είχε ο ΟΦΗ καμία κλασσική ευκαιρία μέχρι το 68’ δεν υπήρχαν φάσεις που να είναι άξιες αναφοράς, που να πούμε ότι το παιχνίδι θα γυρίσει, έγινε το 2-1 με το τυχερό γκολ του Μπάκιτς, από ‘κει και ύστερα προήλθε άλλο ένα γκολ με αυτό το πέναλτι και βρεθήκαμε στο 2-2.

ADVERTISING

Δεν έχω να πω πολλά, συνεχίζουμε, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια για να τελειώσει η κανονική διάρκεια είμαστε στεναχωρημένοι γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τρεις βαθμούς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ακόμα και οι αλλαγές ενίσχυσαν την απόδοση της ομάδας, θα χρειαστούμε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στις νίκες και να κλείσουμε τη κανονική διάρκεια όσο πιο κοντά γίνεται.

Ευχαριστούμε τον κόσμο, όπως και να ήταν το ματς, προσπαθούσε να ενισχύσει τη προσπάθεια των παιδιών μακάρι τον κόσμο να τον είχαμε νωρίτερα μαζί μας ίσως να μην ήμασταν σε αυτή τη θέση, να ζητήσουμε συγνώμη που και ο κόσμος και εμείς φεύγουμε στεναχωρημένοι με αυτό το 2-2 που το θεωρώ και λίγο άδικο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ