ΠΑΣ-ας στα Γιάννενα ο Μάρκο Μπάκιτς, άγγιξε το «διπλό» ο ΟΦΗ

Με τον Μάρκο Μπάκιτς να σημειώνει δύο γκολ στην επανάληψη, ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει μία σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία, κόντρα στον ΠΑΣ που «καιγόταν» για τους βαθμούς σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ο ΠΑΣ είχε προηγηθεί χάρη σε γκολ του Ροσέρο στο 9’ και του Πέδρο Κόντε στο 20’.

25/02/2024 16:30
24η αγωνιστική - Super League 2023-24

ADVERTISING

Ο ΟΦΗ στο πρώτο δεκάλεπτο σχεδόν μπήκε δυνατά κυκλοφόρησε τη μπάλα και έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Μπάκου στο 7’, αλλά απο ‘κει και έπειτα ο ΠΑΣ πήρε τα ηνία τόσο στο παιχνίδι όσο και στο σκορ.

Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Γρηγορίου κατάφεραν να προηγηθούν στο 9’ με τον Ροσέρο να «νικάει» τον Μπάουμαν και να «γράφει» το 1-0, μετά από ωραία ενέργεια του Τούτου και πάσα του Ριένστρα.

Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών παιχνιδιού στους «Ζωσιμάδες», ο ΟΦΗ δέχτηκε και δεύτερο γκολ, μετά από τρομερή σέντρα του Ροσέρο και τον Πέδρο Κόντε να βγαίνει στη πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Μπάουμαν, κάνοντας το 2-0.

ADVERTISING

Ο ΟΦΗ στα εναπομείναντα λεπτά, δεν έδειχνε να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα, έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Ισέκα στο 39’, με τον Σούλη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με δύο αλλαγές, καθώς Μαρινάκης και Ριέρα αποχώρησαν με τον Λουκάο να παίρνει θέση στην άμυνα και τον Φελίπε στην επίθεση, με τις αλλαγές αυτές να φέρνουν και εσωτερικές αλλαγές, καθώς δεξί μπακ μετακινήθηκε ο Βούρος και στην κορυφή της επίθεσης ο Φελίπε με τον Ισέκα να πηγαίνει στο ρόλο του δεξί εξτρέμ. Στο κέντρο της άμυνας το νέο δίδυμο ήταν αυτό των Λαμπρόπουλου-Λουκάο.

Στην επανάληψη και με τις αλλαγές του Τραϊανού Δέλλα, ο ΟΦΗ βελτιώθηκε, κράτησε μπάλα, προσπάθησε να δημιουργήσει.

ADVERTISING

Στο 68’ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Μάρκο Μπάκιτς με σουτ εκτός περιοχής μετά από πάσα του Φελίπε, ενώ οι δύο τους συνεργάστηκαν και στο 76’ με τον Μπάκιτς να «στρώνει» στον Φελίπε, όμως το σουτ του Βραζιλιάνου ήταν άστοχο.

Στο 82’ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι μετά από γύρισμα του Μπάκιτς, ο Μπάλαν βρήκε τη μπάλα με το χέρι με συνέπεια ο διαιτητής κ. Κατοίκος να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπάκιτς κάνοντας το 2-2.

Ο ΟΦΗ βρέθηκε κοντά στο 2-3 όμως ο Μπάκου από καλή θέση δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα όπως θα ήθελε για να γίνει απειλητικός. Στο 90’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κιάκου, ο Μπάουμαν έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του αλλά το σουτ του Λέο πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Φελίπε για να κάνει το 2-3 και να πάρει σπουδαία νίκη στο φινάλε.

ADVERTISING

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΟΦΗ

Αρχικές συνθέσεις

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
46'
46'
ΜΕΣΟΣ
69'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
62'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Αλλαγές

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
76'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
86'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
86'

Η εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό:

    *Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα κάθε δύο (2) λεπτά
    ΔΗΜΟΦΙΛΗ