Διπλό με «buzzer beater» Μπαντούνα για την Ομόνοια!

Ένα τεράστιο τρίποντο πανηγύρισε στην έδρα του Κόροιβου η Ομόνοια επικρατώντας με 2-1 για την 18η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

25/02/2024 11:30
18η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

Στατιστικά παίκτη

Καβάζης Ιωάννης ΓΚΟΛ 18'    
    60' ΓΚΟΛ Μπουλούκας Μιχαήλ
    90' ΓΚΟΛ Μπαντούνας Βασίλειος

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο Κόροιβος όσο περνούσε η ώρα έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο και στο 18’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Καβάζη να νικάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα από πλεονεκτική θέση κάνοντας το 1-0.

Η Ομόνοια προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε μοναδική ευκαιρία στο 44’ να φέρει το ματς στα ίσα, ωστόσο την εκτέλεση πέναλτι του Μπαντούνα την απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Κοροίβου κρατώντας το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

ADVERTISING

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ομόνοια πίεσε για το 1-1 και τα κατάφερε στο 60’ με τον Μπουλούκα να γράφει το 1-1.

Στην συνέχεια ο Κόροιβος ήταν αυτή που προσπάθησε να βρει δεύτερο γκολ σπαταλώντας ευκαιρίες με Σχοιναράκη, Μανιουδή, όμως καμία από αυτές δεν βρήκε στόχο.

Από την άλλη η Ομόνοια που έψαξε την ανατροπή, έχασε ευκαιρίες με Μπουλού και Μπατούνα.

ADVERTISING

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο ο Μπατούνας είχε άλλη άποψη. Συγκεκριμένα στο 90’ με τρομερή εκτέλεση φάουλ κατάφερε να κάνει την ανατροπή για την Ομόνοια γράφοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ