Για το «διπλό» στα Γιάννενα ο ΟΦΗ

Μετά την «τεσσάρα» στον Πανσερραϊκό ο ΟΦΗ έχει μπροστά του εκτός έδρας αποστολή στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ (16:30 LIVE 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓) και έχει αποκλειστικό στόχο το διπλό που θα τον ανεβάσει περαιτέρω στην βαθμολογία.

Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του μετά την καλή εμφάνιση και την ευρεία νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό ο ΟΦΗ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ ο οποίος καίγεται για βαθμούς.

Ο Τραϊανός Δέλλας, μετά τη νίκη της Δευτέρας κράτησε χαμηλά την μπάλα και θέλει να δει ανάλογη συνέχεια από τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να πανηγυρίσει ένα ακόμα τρίποντο και να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις κοιτάζοντας μόνο ψηλά.

ADVERTISING

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λάρσον λόγω τραυματισμού όπως και ο τραυματίας, Μπρεσάν και οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Manuel Καλαφάτης, Ανδρέας Αδαμάκης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λουκάο, Μαρινάκη, Βούρο, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Γκάζερ, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ