Πήρε το ντέρμπι και ανέβηκε τρίτη η Αγ. Βαρβάρα

Η Αγία Βαρβάρα κατάφερε να κερδίσει τις Ασίτες με 3-1 στην τελευταία αγωνιστική του δευτέρου γύρου και να ανέβει στην 3η θέση του βαθμολογικού στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

24/02/2024 17:00
18η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό και από τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να σπαταλούν διπλή ευκαιρία με τον Μανώλη Ρουμπάκη και τους γηπεδούχους με τον Αποδουλιανάκη και τον Σόρα.

Η Αγία Βαρβάρα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 13ο λεπτό, όταν μετά από φάση διαρκείας ο Αποδουλιανάκης με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους που πίεσαν και για δεύτερο τέρμα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι.

Από την άλλη οι Ασίτες πάλεψαν για την ισοφάριση χάνοντας και αυτές με την σειρά τους καλές στιγμές. Οι γηπεδούχοι στο 44′ χτύπησαν ξανά την εστία του Φουντουλάκη, με τον Γιαλιτάκη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνοντας το 2-0.

ADVERTISING

Στην επανάληψη οι Ασίτες μπήκαν με στόχο να πιέσουν για το γκολ και την Αγία Βαρβάρα να θέλει να κάνει διαχείριση και να χτυπήσει στην κόντρα ώστε να καθαρίσει το παιχνίδι. Τα «Λιοντάρια» ξανά μπήκαν στο παιχνίδι με το γκολ του Μανωλιτσάκη στο 51′ ο οποίος μείωσε σε 2-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Ωστόσο η Αγία Βαρβάρα ήταν αυτή που είχε να πει την τελευταία λέξη στο ματς και με τον Σόρα στο 70′ έγραψε το 3-1 σφραγίζοντας ένα μεγάλο τρίποντο.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε και έτσι η ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ