Πέρασε σαν… σίφουνας από το Μαρτινέγκο το Ασήμι!

Επιστροφή στις νίκες με εμφατικό τρόπο για το Ασήμι, το οποίο κατάφερε να περάσει από το Μαρτινέγκο επικρατώντας των Καναριών με 6-1 για την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

24/02/2024 15:30
18η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Η ομάδα της Μεσσαράς έκανε ιδανικό ξεκίνημα, αφού μόλις στο 4ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Ξαγοραράκη να κάνει το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους οι οποίοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Μπέρκη στο 14ο λεπτό βάζοντας ουσιαστικά τις βάσεις από νωρίς για το τρίποντο.

Τα Κανάρια προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 24’ μείωσαν στο σκορ με τον Ψαρολογάκη να κάνει συρτή σέντρα-σουτ νικώντας τον Βασιλάκη για το 1-2.

ADVERTISING

Το Ασήμι δεν επηρεάστηκε από το γκολ και στο 34’ ο Μπέρκης σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο συνολικά του Ασημίου, κάνοντας το 1-3 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καλός με τα Κανάρια να παλεύουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Βασιλάκη, ώστε να βρουν γκολ που θα τους ξανά βάλει στο ματς, ωστόσο το Ασήμι ήταν αυτό που βρήκε και τέταρτο τέρμα κλειδώνοντας ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Συγκεκριμένα ο Χασουράκης στο 58’ έκανε το 1-4. Το Ασήμι δεν πάτησε… φρένο και στο 84’ βρήκε και πέμπτο γκολ με τον Πρίφτη για να βάλει το κερασάκι στην… τούρτα ο Χασουράκης στις καθυστερήσεις κάνοντας το 1-6 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αλλαγές

46'
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
46'
55'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
75'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ