«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Ανάληψη

Η Ανάληψη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον δεύτερο γύρο, επικρατώντας του μαχητικού Λίντο με 3-0, σκοράροντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

24/02/2024 15:00
18η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Η Ανάληψη ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, επικρατώντας του Λίντο με 3-0 στο γήπεδο του Μοχού και περιμένει το αποτέλεσμα της Κυριακής του Ζαρού με το Άλογο Μαλεβιζίου, ώστε να δει αν παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, με την Ανάληψη να έχει την υπεροχή, ενώ το Λίντο απείλησε με τον Μουζουράκη, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ. Στην επανάληψη, η γηπεδούχος ανέβασε ρυθμό και στο 55′ με τον Τέλορ Γκούρο άνοιξε το σκορ, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από δοκάρι του Κοκκινάκη, ενώ λίγο αργότερα, ο Χαμαλάκης με κεφαλιά έδωσε σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη στην ομάδα του.

Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, η Ανάληψη, που διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα της , βρήκε και τρίτο τέρμα στο 90′ με τον Μάνο Καργιωτάκη, με το 3-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και τον Θρίαμβο να κλείνει με τον καλύτερο τρόπο τον δεύτερο γύρο. Από την άλλη το Λίντο έχει μόνο κέρδος από την αναμέτρηση, αντιμετωπίζοντας ποδοσφαιριστές με πολλές παραστάσεις.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ