Αναχώρησε για Ρόδο η Μικτή Κ15 κοριτσιών της ΕΠΣΗ

Με το πλοίο της γραμμής, αναχώρησε πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου (24/2) η αποστολή της Μικτής Κ15 κοριτσιών της ΕΠΣ Ηρακλείου, με προορισμό τη Ρόδο, όπου θα αντιμετωπίσει σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος την ομάδα της ΕΠΣ Δωδεκανήσων.

Η μικτή ομάδα, αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου και το ταξίδι της θα διαρκέσει περίπου 10 ώρες, ενώ θα διανυκτερεύσει στο νησί της Ρόδου, καθώς ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαθεί την Κυριακή (25/2) στις 10:00 στο γήπεδο Παστίδας.

Το παιχνίδι αυτό, είναι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Μικτών ομάδων κοριτσιών, με το Ηράκλειο να συμμετέχει στον 8ο όμιλο, μαζί με ΕΠΣ Χανίων και ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Στην πρεμιέρα, το Ηράκλειο είχε ηττηθεί εντός έδρας (3-4) από την ΕΠΣ Χανίων.

ADVERTISING

Η ενωσιακή προπονήτρια Γιάννα Δούκα, έχει επιλέξει στην αποστολή 17 παίκτριες και πιο συγκεκριμένα τις: Ροβιθάκη Αικατερίνη, Καρνομουράκη Ιωάννα Αναστασία, Πεδιαδιτάκη Ειρήνη, Αποστολάκη Μαρία, Ζιαγκάλου Ναταλία, Πατεράκη Νίκη, Γραμματικάκη Ειρήνη, Δεττοράκη Χαρίκλεια, Χρονάκη Νικολέτα, Σπαθαράκη Βικτώρια, Σωμαράκη Μαρία Αγγελική, Μοσχαμπάρη Αικατερίνη, Συντυχάκη Μαρίνα Χριστίνα, Παπατζανάκη Μαρία, Ηλιοπούλου Ηλέκτρα, Χατζησυμεών Καλλιόπη και Παπαδάκη Ηλέκτρα.

Την αποστολή συνοδεύουν τόσο η προπονήτρια κ. Δούκα, όσο και οι συνεργάτιδές της Στέλλα Σημαιάκη-Κωνσταντίνα Τζανάκη, αλλά και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος των Μικτών ομάδων Βαγγέλης Παπαγγελής, το μέλος της Επιτροπής Μικτών ομάδων Φίλιππος Βερδιάκης αλλά και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΗ Γιώργος Φανουράκης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη Ρόδο το απόγευμα της Κυριακής (25/02), για να επιστρέψει και πάλι στο Ηράκλειο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ