Έκλεισε Αντ. Σταματάκη ο ΟΦΗ για την Κ17

Με τη φανέλα του ΟΦΗ για λογαριασμό της Κ17, θα αγωνίζεται από το ερχόμενο καλοκαίρι ο Αντώνης Σταματάκης της Τυλίσου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, γεννημένος το 2008, αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα της Τυλίσου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, καταγράφοντας μέχρι σήμερα 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ τον ξεχώρισαν, τον κάλεσαν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, όπου συμμετείχε σε προπονήσεις και μένοντας ικανοποιημένοι από το νεαρό επιθετικογενή ποδοσφαιριστή, αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του, με τον ίδιο να εντάσσεται το καλοκαίρι στην ομάδα του ΟΦΗ.

ADVERTISING

Βάσει και ηλικίας, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κ17, ενώ ήδη συμμετέχει κανονικά και σε προπονήσεις της ομάδας, έτσι ώστε να έχει προσαρμοστεί πλήρως μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Ο κόσμος ψήφισε: Ο Αντώνης Σταματάκης MVP της 14ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ!

Η ανακοίνωση της Τυλίσου, αναφέρει: «Ένα νέο συναρπαστικό κεφαλαίο ανοίγει στην ποδοσφαιρική καριέρα του 15 χρόνου Σταματάκη Αντώνη.

ADVERTISING

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ο οποίος είναι και μέλος της μικτής Κ16 Ηρακλείου , αναδείχθηκε από την ακαδημία του Αθλοπολις. 

Αποκτήθηκε πέρυσι από την ομάδα μας και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ανταπεξέλθει επάξια στο φετινό απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ.

Με μεγάλη μας χαρά  ανακοινώνουμε την απόκτηση του από την Κ17 της ΠΑΕ ΟΦΗ. Εδώ και μερικές εβδομάδες προπονείται στις εγκαταστάσεις του ΒΑΚ και αναμένεται να ενταχθεί πλήρως στο ρόστερ της το καλοκαίρι. Εμείς σαν ΑΟ Τυλισου ευχόμαστε στον Αντώνη υγεία,καλή σταδιοδρομία και να κάνει όλα τα όνειρα του πραγματικότητα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ