Έτοιμος ο ΟΦΑΜ για την επιστροφή στα «τρίποντα»

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΑΜ, για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Δωριέα εντός έδρας.

Η βδομάδα κύλησε εξαιρετικά, με τις προπονήσεις να διεξάγονται σε πολύ καλό επίπεδο, με τον ΟΦΑΜ να θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από δύο αναμετρήσεις χωρίς το «τρίποντο».

Στα αγωνιστικά, ο Πέτρος Γιακουμάκης, δεν θα υπολογίζει στον τραυματία Αναστασάκη, ο Μιχελακάκης θα απουσιάζει λόγω οικογενειακών λόγων και ο Μουλακάκης λόγω επαγγελματικών. Παράλληλα, επιστρέφουν στην διάθεση του οι Μπρής και Στιβακτάκης.

ADVERTISING

Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι, με τη προετοιμασία για το ματς να ολοκληρώνεται σήμερα.
Στόχος στον ΟΦΑΜ είναι να κλείσει τον 2ο γύρο με νίκες, ώστε να μπει στον 3ο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ώστε η ομάδα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία, με τον απολογισμό του 2ου… μισού του πρωταθλήματος να κρίνεται εξαιρετικός.

Ο ικανός τεχνικός για το παιχνίδι ανέφερε: «Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν ένα ματς το οποίο θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα.

Για το ματς που έρχεται με τον Δωριέα, στόχος μας όπως σε κάθε ματς είναι η νίκη, με σεβασμό πάντα σε κάθε αντίπαλο.

ADVERTISING

Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά και θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον 2ο γύρο, ώστε στον 3ο γύρο να διεκδικήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, κοιτώντας όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς, το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο 2ος γύρος πάντως κρίνεται εξαιρετικός με βάση την συγκομιδή μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ