Για την 3η σερί νίκη ο Πήγασος – «Εφικτός ο στόχος της πρώτης τριάδας»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πήγασου, για το ματς της Κυριακής κόντρα στην Γόρτυνα εκτός έδρας.

Ο Κώστας Στεφανής δούλεψε αποδοτικά όλη τη βδομάδα με τους ποδοσφαιριστές του, με τον Πήγασο να προέρχεται από δύο σερί νίκες και θέλει να… τριτώσει το καλό κόντρα στην Γόρτυνα στους Αγίους Δέκα.

Πάντως εφικτός είναι ο στόχος και της πρώτης τριάδα, με την ομάδα από την Βιάννο να βρίσκεται στην 4η θέση, στο -2 από τον 3ο Αστέρα Μυρτιάς και στον 3ο γύρο με βάση προγράμματος, παίζοντας με όλους τους «δυνατούς» εντός έδρας, μπορεί να τερματίσει στην τρίτη θέση.

ADVERTISING

Άμεσος στόχος πάντως είναι το 2 στα 2 μέχρι το φινάλε του 2ου γύρου, ώστε να μπει με καλύτερη διάθεση στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά, τραυματίες είναι οι Ξυλούρης, Κετέογλου, ενώ θα απουσιάσει και ο πρώτος σκόρερ Ζαμπετάκης.

Ο Κώστας Στεφανής, ανέφερε για το παιχνίδι και τον τρίτο γύρο: «Έχουμε τις πιθανότητες μας για να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα, βλέποντας και την κλήρωση του 3ου γύρου του πρωταθλήματος.

ADVERTISING

Αν κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε του 2ου γύρου, τότε στον 3ο θα μπούμε με καλύτερη ψυχολογία και θα κυνηγήσουμε τον στόχο της πρώτης τριάδας.

Στόχος μας φυσικά, όπως σε κάθε παιχνίδι η νίκη, όπου πάντοτε κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και το ίδιο θα πράξουμε και στον 3ο γύρο του πρωταθλήματος, όπου θα μπούμε με εντελώς διαφορετικό σκεπτικό, κυνηγώντας όλες τις πιθανότητες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ