Πάει στο τοπικό ντέρμπι για τη νίκη ο ΑΟΤ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με μοναδικό στόχο το τρίποντο θα παραταχθεί στο τοπικό ντέρμπι με τις Μοίρες ο ΑΟΤ για την 22η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα της Μεσσαράς μετά την εύκολη επικράτηση κόντρα στον Ποσειδώνα είχε όλη την εβδομάδα μπροστά της προκειμένου να δουλέψει για μια ακόμα καλύτερη εμφάνιση κόντρα στις Μοίρες που καίγονται για βαθμούς μιας και έχουν μπλέξει με την σωτηρία.

Ο Νίκος Σουτζής δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού εκτός από τον Παραθύρα, που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο όλοι οι άλλοι θα είναι κανονικά στην διάθεση του.

ADVERTISING

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στην προπόνηση της Πέμπτης ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, όμως στον ΑΟΤ είναι καθησυχαστική ότι δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και θα είναι στην αποστολή για το ματς της Κυριακής.

Ο ΑΟΤ θέλει να κρατήσει το μαξιλαράκι ασφαλείας από την δεύτερη θέση και να κερδίσει τις Μοίρες, περιμένοντας παράλληλα κάποιο στραβοπάτημα από Ρωμανό και Ηρόδοτο, ώστε να αυξήσει την διαφορά και να αγκαλιάσει το πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ