Πέρασε από την έδρα της Ομόνοιας και «πάτησε» κορυφή ο Ζαρός

Ο Ζαρός επικράτησε με 5-1 στο γήπεδο «Γ. Σκουρέλλου» της Ομόνοιας, παίρνοντας ένα τρίποντο που τον ανεβάζει στην κορυφή της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

21/02/2024 19:00
14η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Ομόνοια φιλοξένησε το απόγευμα της Τετάρτης (21/02) τον Ζαρό. Οι «πράσινοι» είχαν την ουσία και την αποτελεσματικότητα και με το τρίποντο που πήραν πέρασαν την Ανάληψη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό με τον Κοτζαδάκη να αξιοποιεί την ευκαιρία για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εύστοχοι και στην επόμενη φάση τους στο ματς με τον Λυκούδη να κάνει το 0-2 στο 20′. Ο Ξεκαρδάκης του έστρωσε από τα αριστερά και ο ικανός ποδοσφαιριστής δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Η Ομόνοια ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 25′ με μία εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργαλή που μείωσε σε 2-1, ωστόσο η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ.  Στο 32′ μετά από κόρνερ του Κλαπάκη ο Λυκούδης με κεφαλιά από κοντά ξαναέδωσε προβάδισμα δύο γκολ στον Ζαρό.

ADVERTISING

Το σύνολο του Φάνη Χαλκιαδάκη συνέχισε την πίεση και έχασε ευκαιρία με σουτ του Κάτελα στο 42′. Πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Ζαρός βρήκε και τέταρτο γκολ, με τον Κοτζαδάκη να εκτελεί εύστοχα πέναλτι στο 45′ για το 1-4.

Στην επανάληψη με το αποτέλεσμα να έχει λίγο έως πολύ κριθεί ο ρυθμός έπεσε. Στο 55′ ο Φραγκιαδουλάκης έκανε τρομερό σκαφτό σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ η Ομόνοια στο 57′ είχε σουτ με τον Μπουλούκα από το ύψος που περιοχής, που δεν βρήκε στόχο. Στο 71′ ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας απέκρουσε δύσκολα με το ένα χέρι την προσπάθεια του Ξεκαρδάκη, αλλά ένα λεπτό μετά δεν μπόρεσε να απαντήσει στην κεφαλιά του Νίκου Σαριδάκη που έκανε το 1-5.

Αλλαγές

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
23'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
46'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
73'
67'
75'
86'
86'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ