Ανατροπή πρόκρισης για την Επισκοπή επί του Ερμή Ζωνιανών

Η Επισκοπή επικράτησε με 2-0 του Ερμή, ανατρέποντας την ήττα στα Ζωνιανά, για να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ρεθύμνου.

Η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου αγωνίστηκε με ψυχή και πίστη, καταφέρνοντας να ανατρέψει την κατάσταση, παίρνοντας το εισιτήριο για την τρίτη φάση της διοργάνωσης.

Στο 21′ το δυνατό σουτ του Μεργέμογλου από πολύ μακριά πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Δεσποτόπουλου. Στο 43′ το απευθείας κόρνερ του Κοζωρώνη έσωσε την τελευταία στιγμή ο Ψαρράς απομακρύνοντας. Στο 50′ το σουτ του Κοζωρώνη πέρασε 2μ. άουτ. Στο 53′ ο Κεφαλούκος πέρασε μία πάσα στον Σκουτέλη που σούταρε δίχως ισορροπία.

ADVERTISING

Οι γηπεδούχοι τα άλλαξαν όλα με δύο γκολ σε δύο λεπτά. Στο 59′ ο Λέκα εκτέλεσε από μακριά ένα φάουλ και ο Πάτας έπιασε την κεφαλιά, ο Δεσποτόπουλος δεν υπολόγισε καλά το μπλοκ του και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Ένα λεπτό μετά, στο 60′ από την έξοχη ενέργεια και τη σέντρα του Συμεωνίδη, ο Μπάρο με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! Στο 64′ ο Μέτα είχε καλό σουτ έξω από την περιοχή το οποίο έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 86′ από τον πολύ ωραίο συνδυασμό του Γεωργιακάκη με τον Μέτα, ο τελευταίος με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Έτσι η Επισκοπή συνεχίζει στο Κύπελλο ΕΠΣΡ, ενώ ο Ερμής επικεντρώνεται πλέον πλήρως στη μάχη της παραμονής στη Γ’ Εθνική.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις:

Επισκοπή (Γ. Κόλτζος): Ψαρράς, Κουκούλης, Μεργέμογλου, Συμεωνίδης, Πάτας, Κεφαλάς, Μπατζέλης, Λέκα (85′ Γεωργιακάκης), Ανδριάνης (66′ Κοναγκάγια), Μπάρο (78′ Τζωρτζινάκης), Τσαμπουράκης (63′ Μέτα).

Ερμής Ζωνιανών (Μ. Πίτσος): Δεσποτόπουλος, Γεμιστός, Αυγουστάκης, Ακουίνο (78′ Βιτώρος), Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης (66′ Λίτσκας), Κεφαλούκος, Κωστάκης, Βαταμίδης (66′ Οσβάλντο), Ρουμπάκης, Κοζορώνης (69′ Χνάρης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ