Ν. Τσαμπουράκης: «Να εξελίξουμε τα ταλέντα για να μπορέσουν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ»

Με αφορμή την ετήσια κοπή πίτας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπου πραγματοποιήθηκε στο Calcetto ο Νίκος Τσαμπουράκης στάθηκε στα παιδικά χαμόγελα.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ακαδημία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι να εξελίξουν τοταλέντο των παιδιών, ώστε τα επόμενα χρόνια να μπορέσουν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να βλέπεις τα παιδικά χαμόγελα όλων αυτών των ταλέντων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μιας οικογένειας που κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

ADVERTISING

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ ιδιαίτερα στους γονείς όλων αυτών των παιδιών που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Θέλουμε μέσα από την Ακαδημία μας, να εξελίξουμε αυτά τα ταλέντα ώστε τα επόμενα χρόνια να τα δούμε να αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ.

Αλλά θέλουμε να διαπαιδαγωγήσουμε και σωστούς χαρακτήρες και να δημιουργήσουμε υγιείς φιλάθλους για την ομάδα μας. Ευχαριστώ τους προπονητές για την δουλειά που γίνεται, ευχαριστώ το Calcetto που μας φιλοξενεί δωρεάν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την ΠΑΕ ΟΦΗ, για την άψογη συνεργασία που σήμερα έχουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ