Champions League: Σπουδαία «μάχη» με άρωμα… Μαραντόνα στη Νάπολη

Η φάση των «16» του Champions League συνεχίζεται με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Τετάρτης (21/02), με τη Νάπολι να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και την Πόρτο στο «Ντραγκάο» την Άρσεναλ.

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Champions League ολοκληρώνεται σήμερα (21/2) το βράδυ, με τους ποδοσφαιρόφιλους να περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τις δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο σημερινό (20/2) πρόγραμμα.

Η Νάπολι θα υποδεχτεί στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» την Μπαρτσελόνα σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, δύο ομάδες που συνδέονται με τον Θεό της μπάλας, Μαραντόνα, καθώς αγωνίστηκε με τις φανέλες και των δύο. Την ίδια ώρα, η Πόρτο θα φιλοξενεί στο «Ντραγκάο» την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα.

ADVERTISING

Στο άλλο ζευγάρι της ημέρας, η φιλόδοξη όπως πάντα Πόρτο θα φιλοξενήσει στην Πορτογαλία την Άρσεναλ που έχει βάλει στόχο να φτάσει «ψηλά» στο φετινό Champions League. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, τερμάτισε στη 2η θέση του 8ου ομίλου με 12 βαθμούς και έχασε την ισοβαθμία από την Μπαρτσελόνα, η οποία τερμάτισε στην 1η θέση του γκρουπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ