Εννέα «τελικοί» για την Τύλισο

Πρόγραμμα το οποίο μπορεί να κυνηγήσει την παραμονή, έχει η Τύλισος στις επόμενες 9 αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Μετά την ήττα από τον Ρωμανό με 1-2, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από τους σοβαρούς τραυματισμούς του Ελευθεράκη και Νοδαράκη, πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι, όπου είναι κόντρα στον Μοχό εντός έδρας.

Το σύνολο του Δημήτρη Χωματά έχει πλέον εννέα τελικούς, για να κάνει την αντεπίθεση και να κατακτήσει τον στόχο της παραμονής. Στα θετικά είναι ότι έχει αντιμετωπίσει τους 3 πρωτοπόρους, έχοντας βέβαια δύσκολα παιχνίδι, που ωστόσο μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ή αποτελέσματα.

ADVERTISING

Εξάλλου με τον έμπειρο τεχνικό στην τεχνική ηγεσία έχει δείξει βελτιωμένη εικόνα, πήρε τη νίκη επί της Δαμάστας και πλέον κόντρα στον Μοχό (σε ένα ματς που έρχονται αντιμέτωποι οι περσινοί πρωταθλητές των δύο ομίλων της Α2 ΕΠΣΗ) μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη.

Παράλληλα την μεθεπόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον ουραγό Ποσειδώνα, όπου αυτοσκοπός όπως και στο ματς με τον Μοχό η νίκη και σε συνδυασμό με κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα του Ανθεστίων να μειώσει ή ακόμα και να προσπεράσει την ομάδα του Θραψάνου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, η αγωνία κορυφώνεται…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ