Το… πηγαδάκι και η αξιοποίηση Πατεμτζή

Κατά γενική ομολογία ο Γιώργος Πατεμτζής ήταν ένας εκ των κορυφαίων διαιτητών στο Ηράκλειο όλα τα προηγούμενα χρόνια, με την αξία του να αναγνωρίζεται από όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Αυτή τη μεγάλη πορεία ολοκλήρωσε ο ίδιος πριν από λίγους μήνες, αποχωρώντας από τον χώρο για τους δικούς του λόγους.

Παρόλα αυτά υπάρχει η διάθεση να αξιοποιηθεί, καθώς όπως αναφέρουν άνθρωποι που είναι κοντά στην ηρακλείωτικη διαιτησία, πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει τις γνώσεις, την όρεξη και τη μεταδοτικότητα για να μπορέσει να βοηθήσει στην περαιτέρω εξέλιξη του χώρου της διαιτησίας στο Ηράκλειο.

Όλους αυτούς τους μήνες, έχει δεχτεί ουκ ολίγες «βολιδοσκοπήσεις» με απώτερο σκοπό, την ένταξή του στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Στη χθεσινή ετήσια κοπή πίτας της Ηρακλειώτικης διαιτησίας, ο Γιώργος Πατεμτζής, είχε πολύωρη συζήτηση τόσο με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου όσο και με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Γιώργο -Πλούταρχο- Κουτεντάκη.

Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης, ήταν προφανώς και η Ηρακλειώτικη διαιτησία, ενώ το γεγονός πως τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ένωσης τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό του, «μαρτυρά» και τις προθέσεις τους να τον εντάξουν στην Επιτροπή Διαιτησίας…

Μένει να φανεί ο ρόλος που θα αναλάβει και πότε θα κρίνει και ο ίδιος έτοιμος να πει το «ναι»…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ