Η μεταμόρφωση του Μπάκου που δίνει ελπίδες!

Ο Μακανά Μπάκου πραγματοποίησε το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του ΟΦΗ και αυτό γεμίζει αισιοδοξία τόσο τον ίδιο όσο και τον σύλλογο ενόψει της συνέχειας.

Ο Γερμανός εξτρέμ είχε δεχτεί σκληρή κριτική στις πρώτες του ημέρες στον ΟΦΗ (όχι και άδικα) για την απόδοση του, αφού δεν μπορούσε να προσφέρει αυτά που ήθελε ο σύλλογος.

Με τον ερχομό του Τραϊανού Δέλλα και την αλλαγή ψυχολογίας από τις προπονήσεις φαινόταν ότι είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα και να δείξει τι πραγματικά αξίζει.

ADVERTISING

Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ο Μακανά Μπακού, πραγματοποίησε το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του ΟΦΗ, αφού εκτός από το γκολ, μοίρασε δύο ασίστ.

Παράλληλα η αμυντική του προσήλωση ήταν εξαιρετική και είχε τρομερή συνεργασία με τον Λάρσον, τόσο αμυντικά που ντούμπλαρε τα εξτρέμ του Πανσερραϊκού, όσο και επιθετικά που είχε εξαιρετικές συνεργασίες με τον Σουηδό.

Αυτή η εμφάνιση του Γερμανού εξτρέμ ευελπιστούν άπαντες να είναι το νέο του ξεκίνημα στον ΟΦΗ, αφού η ομάδα τον έχει ανάγκη τόσο για την δημιουργία του όσο και για τα γκολ του…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ