Ξάνθη: «Τέτοιες διαιτησίες προσβάλλουν ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ανακοίνωση για την διαιτησία του ρέφερι Τάση στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ιωνικό εξέδωσε η διοίκηση της Ξάνθης.

Επιθετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στην αντιμετώπιση που είχε από τον διαιτητή Τάση, αλλά και τους βοηθούς του στον εκτός έδρας αγώνα της 13ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ιωνικό εξέδωσε η Ξάνθη.

Παράλληλα σε αυτή, η διοίκηση των ακριτών κάνει λόγο ότι τέτοιου είδους διαιτησίες προσβάλλουν ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα μας δεν έχει ασχοληθεί με την διαιτησία καθώς ούτε είναι ο ρόλος της, αλλά ούτε επιθυμεί να μπει σε μια τέτοια διαδικασία παρά τα αρκετά «λάθη» που έχουν πραγματοποιηθεί εις βάρος της.

Έπειτα όμως, από τα σημαντικά και αδικαιολόγητα «λάθη» της διαιτησίας στη σημερινή συνάντηση με τον Ιωνικό, τα οποία μας στέρησαν την νίκη, έχουμε χρέος να αντιδράσουμε σεβόμενοι πάνω από όλα την ιστορία μας.

ADVERTISING

Σε ένα παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους, το οποίο θα έπρεπε να κριθεί στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και μόνο, κάποιοι δεν στάθηκαν στο ύψος τους και φυσικά αναφερόμαστε στον κ. Τάση και τους συνεργάτες του.

Αναφερόμαστε στα πρόσωπά τους για να τονίσουμε πως οι εν λόγω κύριοι, όπως φυσικά και κάθε διαιτητής που καλείται να σφυρίξει την ομάδα μας, πρέπει να λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψιν τους την ιστορία, τον κόσμο αλλά την συνεισφορά της Ξάνθης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια.

Τέτοιες διαιτησίες προσβάλλουν ολόκληρο το Ελληνικό ποδόσφαιρο και εκθέτουν τους εκπροσώπους του. Ευελπιστούμε πως το σημερινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο, στο οποίο η ομάδα μας έρχεται αντιμέτωπη με μια τέτοια διαιτησία, και δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούμε εκ νέου με θέματα τέτοιου είδους».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content