Η «μεταμόρφωση» της Μινωικής με τον Γιάννη Χατζησεβαστό

Τα πάντα έχουν αλλάξει στη Μινωική από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Χατζησεβαστός. 

Ένα πολύ μεγάλο διπλό πανηγύρισε η Μινωική στην έδρα των Μοιρών και πλέον έχει αποκτήσει απόσταση ασφαλείας από τις χαμηλές θέσεις της κατάταξης. Η «Μπάρτσα» βρίσκεται στην 11η θέση με 25 βαθμούς στο +8 από την Τύλισο και την ζώνη του υποβιβασμού.

Ωστόσο μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, προτού δοθούν τα «κλειδιά» στον Γιάννη Χατζησεβαστό η κατάσταση έμοιαζε πολύ διαφορετική, με τον κίνδυνο πιο υπαρκτός από ποτέ.

ADVERTISING

Σε αυτόν τον περίπου ένα μήνα έχει καταφέρει να αλλάξει τα πάντα στον σύλλογο, με τη Μινωική να έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. Είναι χαρακτηριστικό πως στα 15 πρώτα παιχνίδια της σεζόν το ιστορικό σωματείο μετρούσε μόλις δύο νίκες, ενώ στα επτά τελευταία, με τον Γ. Χατζησεβαστό στον πάγκο έχει πανηγυρίσει πέντε νίκες.

Η αγωνιστική βελτίωση είναι ξεκάθαρη σε όλα τα επίπεδα, καθώς με εξαίρεση το παιχνίδι με τον ΑΟΤ, η αμυντική λειτουργία της Μινωικής έχει δυναμώσει πάρα πολύ, καθώς δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να της κάνει φάσεις. Στον επιθετικό τομέα οι «κυνηγοί» της ομάδας είναι επιθετικοί, με τον Γιάννη Χατζησεβαστό να έχει ενεργοποιήσει τους έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες που έχει το ρόστερ, που μαζί με τους πιο νέους έχουν δημιουργήσει ένα καλό σύνολο.

Πλέον η Μινωική κοιτάει μόνο πάνω, θέλοντας να τελειώσει την σεζόν όσο πιο ψηλά γίνεται, ακόμα και εντός της πρώτης επτάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ